Lansarea comercială a lui Sony Xperia Pro-I este mai aproape decât credeam; Iată când ajunge telefonul în Europa

Finalul lunii octombrie a venit cu o lansare importantă din partea celor de la Sony și anume smartphone-ul Xperia Pro-I

Lansat in 2021
28. Nov 2021
36 views
Lansarea comercială a lui Sony Xperia Pro-I este mai aproape decât credeam; Iată când ajunge telefonul în Europa

Finalul lunii octombrie a venit cu o lansare importantă din partea celor de la Sony și anume smartphone-ul Xperia Pro-I, telefon cu accent pe partea foto și unul dintre primele modele comerciale echipate cu senzor foto de 1-inch. Aflați toate detaliile la acea vreme dintr-un articol dedicat, iar acum descoperim că istoria Sony nu se va repeta și că acest smartphone va sosi mai rapid pe rafturile magazinelor.

Dacă în cazul lui Xperia 1 III a fost nevoie de câteva luni de așteptare de la anunț și până la disponibilitatea sa comercială, iată că Xperia Pro-I vine mult mai rapid. Potrivit informațiilor recent ajunse online, Xperia Pro-I va fi disponibil în Franța și Marea Britanie din 2 decembrie, iar în Germania pe 7 decembrie. Pe 10 decembrie ajunge și în SUA și mă gândesc că sigur vom avea și un retailer local care să vândă telefonul până la acea dată. 

Vă reamintesc faptul că acest smartphone este construit în jurul acelei camere foto principale cu senzor de 1-inch, unitate de 12 mpx, cu diafragmă variabilă (f/2.0-4.0) și stabilizare optică a imaginii. În setup avem și o cameră telephoto de 12 mpx pentru zoom optic și cu OIS, cât și o cameră ultra-wide de 12 mpx care oferă autofocus și funcționalitate macro.

Telefonul are procesor Snapdragon 888 la interior, vine cu 12 GB RAM și 512 GB stocare flash și cu ecran OLED 120Hz de 6.5 inch, unul 4K chiar. Xperia Pro-I costă 1799 euro pe Amazon DE și poate fi comandat de aici.

Autor: Claudiu Sima

Comentarii

Nagy Csaba
Nagy Csaba on 28. Nov 2021
Bun preț

Adauga un comentariu nou

Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa te autentifici