Gdpr

Securitatea datelor personale Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de one deal media exclusiv în scopul declarat al site-ului.

Astfel, datele din formularul de înregistrare vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea creării contului, mesaje,calificative primite și sau comentarii la anunțurile postate, promoții,facturare buletinele informative periodice (doar în măsură în care sunteți de acord să primiti acest gen de informații).

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării doarde către echipa one deal media srl Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date sau să descarcați informațiile stocate pe serverele noastre și ulterior stergearea contului folosind comanda "ȘTERGE CONT" disponibilă în meniul profilului personal.

 

Pentru alte întrebări ne puteti contacta aici Contactați-ne